Advertisement

Lifestyle

15 Dirty Riddles With Answers: Make Him Laugh & Turn On With These Sex Riddles!

Sharon AlphonsoSharon Alphonso  |  Aug 9, 2017
Seductive Dirty Riddles

Advertisement

For a girl who likes to spice things up in the bedroom, we know a few naughty dirty riddles that will instantly get your man in the mood. They’re not only sexy but hilarious at the same time. From subtly getting the hint to tempting him to hop right in bed with you, you must try these dirty sex riddles for your crush/boyfriend/husband at least once.

Ask Him These Seductive Dirty Riddles To Get Him In The Mood

Are you ready to give them a shot? Awesome! Here are 15 sex riddles to ask your guy to get him in the mood and make him ROFL. Woo him away with some funny, dirty and clever riddles, tigress!

1. You play with it at night and it vibrates in your hand. What is it?

Answer: A cell phone! What were you thinking, ehh?

dirty riddles blush

2. You’ll find them in different sizes. If it’s chilly outside, it drips. And, if you blow it, it feels like heaven. What is it?

Answer: A nose, you dirty mind! *wink*

3. Unless you spread it, you can’t enjoy it. What is it?

Answer: If you thought butter, then you’re correct!

seductive sex riddles blush

4. What’s long and hard and has the word ‘cum’ in it?

Answer: A ‘cuCUMber’, Duh!

5. It has two feathery hoops and is used to chain you in bed. What is it?

Answer: A pair of sexy handcuffs, of course.

sex riddles handcuff

6. What holds your buns firmly and makes them look round and pretty?

Answer: Nope, not a hair tie, it’s your old friend, the thong!

7. What’s the white, sticky stuff most girls like, but instead of swallows, spits out?

Answer: A toothpaste! Get it?

seductive riddles laugh

8. What goes in hard and comes out wet, squishy and sticky?

Answer: Bubble gum! What were you thinking?

9. You can’t taste it until you undress it. What is it?

Answer: A banana! It’s pretty obvio, no?

dirty sex riddles rofl

10. You have to blow it to play with it. What is it?

Answer: Did you think balloon too? Same pinch!

11. I end with “o-r-n” and start with “p” and I’m a major player in the film industry. What am I?

Answer: Popcorn. It was obviously the first thing that came into your mind, wasn’t it?

dirty riddles with answe to turn him on

12. I have a stiff shaft. My tip penetrates. I come with a quiver. What am I?

Answer: An arrow, of course!

13. All men have one, some got long some got small. The Pope never uses his, and a man gives it to his wife after getting married.

Answer: His last name! This wasn’t so tough, right?

14. What is soft and wet on the inside while being hard and hairy on the outside? The word begins with “c,” ends in “t,” and there’s a “u” and an “n” between them.

Answer: A coconut. By the way, what popped up in your head?

dirty love riddle

15. What gets longer if pulled, fits snugly between breasts, slides neatly into a hole, chokes people when used incorrectly, and works well when jerked?

Answer: What else it could be other than a seatbelt? Right?!  

So, did you find these dirty riddles funny too? Because we sure did! Ask him these and have some fun moments followed by some uncontrolled passion! (wink)

GIFs: Giphy

You Might Like These

Secrets Behinds Men’s Boob Love

Sweet Message for Girlfriend on her Period in Hindi

Naughty Message for Girlfriend in Hindi

Message for Boyfriend in Hindi

Text to Ask your Girlfriend in Hindi

Sexting in Hindi

Unique Sex Challenges For Couples

Riddles about Love