The 10 Relationship Problems You Should NEVER Ignore! | POPxo

The 10 Relationship Problems You Should NEVER Ignore!

Manika Parasher

Lifestyle Writer & Copy Editor

No relationship is perfect. Every relationship is a different kind of roller coaster ride and that’s actually what makes it worth it. No matter how perfect the other couples may seem to you, trust us when we say that they too have their fair share of problems, just like you may have. The truth is, you need not worry too much about them. You just need to know how to deal with them. So here are the 10 most common relationship problems and how to fix them.

1. Problem: Feeling excessively insecure


Solution: There is bound to be some reason for your insecurity. Either he is doing something that is causing you to feel that way or you are probably overthinking things. In both cases, it is better to talk it out than to keep it buried in your heart.

1 relationship problems, The 10 Relationship Problems You Should NEVER Ignore! | POPxo, relationship problems

2. Problem: Feeling restricted in your relationship


Solution: If you feel like you are unable to do what you feel like or go where you want to and who you want to go with, you should probably talk to him about it. He shouldn’t be holding you back from doing things that make your happy. If that is something that’s happening, discuss the why of it and you will probably find a solution sooner than you expected.

3. Problem: Having too many arguments


Solution: Having a couple of fights now and then is okay. But if your fights continue to balloon into wars then maybe dig a little deeper and find out what exactly the problem is. Do a self- analysis first and then talk to him about it. Is it a compatibility issue or have you become too intolerant of each other? Sometimes, there’s one issue at the core of it, which neither of you is talking about but that’s what is causing all the frustration and the fights. You will never know till you try to get to the bottom of it.

3 relationship problems, The 10 Relationship Problems You Should NEVER Ignore! | POPxo, relationship problems

4. Problem: Lack of heat in the bedroom


Solution: A lack of sex drive in one or both of you may be why this is happening. If you guys cannot solve it on your own, think of consulting a professional. Sex is an important part of any relationship and with timely help, it won’t be too hard to sort this out.

5. Problem: Not being able to make enough time for each other


Solution: Being too busy once in a while is fine. But if you are constantly unable to make time for him then you need to start putting in some conscious effort into spending time with him. Even if it is just half an hour, make sure you get off social media and your phone and give him undivided attention. Also, if he is unable to make time for you, you have all the right to tell him so and demand that he make an effort to fix this.

5 relationship problems, The 10 Relationship Problems You Should NEVER Ignore! | POPxo, relationship problems

6. Problem: He refuses to talk things out after a fight or argument


Solution: This is just not acceptable. Everything in a relationship comes down to communication. If he is unwilling to talk things out you need to sit him down and let him know that things cannot go on like that and that he needs to start talking about stuff even if they are not the most pleasant conversations to have.

7. Problem: When mismanaged money begins to become a major issue


Solution: This is not such a big issue but can become a huge deal if not tackled in time. Neither of you needs to be touchy about the subject. Come up with a plan where you both contribute a sum of money proportional to your earnings into a common pool, which you can use for your common expenditure.

7 relationship problems, The 10 Relationship Problems You Should NEVER Ignore! | POPxo, relationship problems

8. Problem: Your future plans are poles apart


Solution: Neither of you should be sacrificing your ambition for the sake of being together. Give yourselves a time frame that both of you need till you can find a way to be on the same page. For this period when you cannot be that, both of you will have to work extra hard to make it work. Even after all this, if nothing seems to work out, then the call is yours.

9. Problem: You constantly feel you have to hide stuff from him


Solution: First answer the question yourself. Why are you hiding stuff from him? Is it because it’s not legit? Are you scared of him? Is he not supportive? Find your reason. If the reason has more to do with how you feel or how you perceive him then you need to open up to him more. If the reason is his reaction, then you need to talk to him and tell him that his reaction is causing you to actually hide things from him which is not a healthy sign.

9 relationship problems, The 10 Relationship Problems You Should NEVER Ignore! | POPxo, relationship problems

10. Problem: You feel like you are falling out of love


Solution: People who are in long term relationships often experience a swing or two of this feeling. After being in a relationship for a long time you may feel that things aren’t as exciting anymore. Actually, you and your partner have become quite comfortable with and kinda used to each other, hence - the feeling. Make an effort to spice things up a bit and you won’t feel that way anymore.

GIFs: Giphy, Tumblr
Published on Apr 11, 2017
home messages notifications search hamburger menu
POPxo uses cookies to ensure you get the best experience on our website More info

Just Another Step!

SIGN IN TO POPxo WORLD

to see what other girls are talking about