15 Dirty Riddles With Answer That Proves You Have A Dirty Mind | POPxo

15 Dirty Riddles: Make Him Laugh & Turn Him On With These Sex Riddles!

15 Dirty Riddles: Make Him Laugh & Turn Him On With These Sex Riddles!

For a girl who likes to spice things up in the bedroom, we know a few naughty riddles that will instantly get your man in the mood. They’re not only sexy but hilarious at the same time. From subtly getting the hint to tempting him to hop right in bed with you, you must try these cute riddles for your crush/boyfriend/husband at least once.


Also Read 21 Adorable ‘Love Riddles’ To Ask Your Boyfriend!


Ask Him These Seductive Riddles To Get Him In The Mood


Are you ready to give them a shot? Awesome! Here are 15 sex riddles to ask your guy to get him in the mood and make him ROFL. Woo him away with some funny and dirty riddles, tigress!


1. You play with it at night and it vibrates in your hand. What is it?


Answer: A cell phone! What were you thinking, ehh?


1 sex riddles blush


2. You’ll find them in different sizes. If it’s chilly outside, it drips. And, if you blow it, it feels like heaven. What is it?


Answer: A nose, you dirty mind! *wink*


3. Unless you spread it, you can’t enjoy it. What is it?


Answer: If you thought butter, then you’re correct!


3 sex riddles blush


4. What’s long and hard and has the word ‘cum’ in it?


Answer: A ‘cuCUMber’, Duh!


5. It has two feathery hoops and is used to chain you in bed. What is it?


Answer: A pair of sexy handcuffs, of course.


5 sex riddles handcuff


6. What holds your buns firmly and makes them look round and pretty?


Answer: Nope, not a hair tie, it’s your old friend, the thong!


7. What’s the white, sticky stuff most girls like, but instead of swallows, spits out?


Answer: A toothpaste! Get it?


7 sex riddles laugh


8. What goes in hard and comes out wet, squishy and sticky?


Answer: Bubble gum! What were you thinking?


9. You can’t taste it until you undress it. What is it?


Answer: A banana! It’s pretty obvio, no?


9 sex riddles rofl


10. You have to blow it to play with it. What is it?


Answer: Did you think balloon too? Same pinch!


11. I end with “o-r-n” and start with “p” and I’m a major player in the film industry. What am I?


Answer: Popcorn. It was obviously the first thing that came into your mind, wasn’t it?


11-love-riddle-to-get-him-in-mood


12. I have a stiff shaft. My tip penetrates. I come with a quiver. What am I?


Answer: An arrow, of course!


13. All men have one, some got long some got small. The Pope never uses his, and a man gives it to his wife after getting married.


Answer: His last name! This wasn’t so tough, right?


14. What is soft and wet on the inside while being hard and hairy on the outside? The word begins with “c,” ends in “t,” and there’s a “u” and an “n” between them.


Answer: A coconut. By the way, what popped up in your head?


14-love-riddle-to-get-him-in-mood


15. What gets longer if pulled, fits snugly between breasts, slides neatly into a hole, chokes people when used incorrectly, and works well when jerked?


Answer: What else it could be other than a seatbelt? Right?!  


So, did you find these dirty riddles funny too? Because we sure did! Ask him these and have some fun moments followed by some uncontrolled passion! (wink)


GIFs: Giphy


You Might Like These


Secrets Behinds Men's Boob Love


Unique Sex Challenges For Couples